Quilting Bee - Provincie Antwerpen - juli 2004

Op vrijdag 30 juli jl. was het weer zover: de "Provinciale Quilting Bee", die ditmaal in het Rekreatief te Wilrijk plaatsvond. Een mooiere dag, wat het weer betrof, was ondenkbaar en de locatie waar we bijeenkwamen, was werkelijk uitgelezen. Het werd dan ook een overgetelijke dag ! 

Als op de eerste Provinciale Dag ongeveer een 40-tal deelneemsters kwamen opdagen, dan groeide dit aantal maar steeds aan bij de volgende bijeenkomsten. En nu waren we met meer dan 100 ! Zelfs twee dames uit Nederland waren van de partij. We zaten met kleine groepjes bij mekaar onder leuke witte parasols en toen iedereen zijn werk had bovengehaald werd het natuurlijk een kleurrijk spektakel. Er kwamen daar heel wat fototoestellen bij te pas. 's Middags werd ons een fijnverzorgde broodmaaltijd voorgeschoteld en nadien, in de namiddag bij de "Show & Tell", bleek maar weer eens te meer welke vlijtige bijtjes we allen zijn. Onvoorstelbaar gevarieerd, zeer creatief en keurig uitgevoerd werk werd getoond. Zelfs als een geobsedeerde patchworkster viel je van de ene verbazing in de andere. 

Proficiat voor iedereen, maar vooral een bravo-tje voor Monique, Chris en Mariette, die zoals steeds de organisatie op zich hadden genomen. We zien al uit naar de volgende "Provinciale Quilting Bee". 

Hilda