National Patchwork Happening 2018

Ook weer dit jaar organiseren we de jaarlijkse tentoonstelling in samenwerking met de stad Edingen. Dit evenement heeft plaats van 4 tot 7 oktober iedere dag van 10 tot 17 uur

Hoe er te geraken:

Met de auto: Snelweg A8/E 429 afrit  26 Edingen, richting Edingen centrum. Opgelet! Sedert begin mei heeft Edingen in het centrum de blauwe zone ingevoerd, ook rond het park waar onze tentoonstelling plaatsvindt. Vergeet niet je schijf te zetten en naar de verkeersborden te kijken. Afhankelijk van de zone mag je 2 of 4 uur parkeren. 

Met de trein: vanuit Brussel, tijdens de weekdagen rijden er verschillende treinen per uur. De reis duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het weekend: twee treinen per uur. Het station van Edingen ligt ongeveer op 10 minuten te voet van het park. De ingang van het park ligt in de nabijheid van de Sint-Niklaaskerk. 

Als je met een groep komt, vergeet dan niet de ingangsbiljetten (min. 20 personen) te reserveren bij Danny Rossenbacker, ten laatste vóór 24 september  via GSM-nummer  0472 22 15 40 of drossenacker@gmail.com.

Wat kan je verwachten van de tentoonstelling?

In de Acaciazaal zijn de quilts van de leden te bewonderen, die uit alle hoeken van het land komen. Je kan er ook de quilts bekijken van onze wedstrijd "De log cabin in alle staten". Ook worden de quilts van de jonge quilters tentoongesteld, evenals de collectie “Inspired by…”, die voor het eerst in augustus 2017 in Birmingham werden getoond. De 17 landen, lid van de EQA, stellen ieder 16 rechthoekige quilts voor van 35 x 25 cm.

Ook zullen er weer talrijke demonstraties worden gehouden. 

In de Stallen bevindt zich de cafetaria om de innerlijke mens te versterken en daar vind je ook de standen van de gespecialiseerde winkels.

Zaterdag staan de jongeren weer centraal. Meer informatie hierover vind je verder in dit artikel.

Wij wensen je veel plezier met je bezoek aan de National Patchwork Happening en we hopen veel volk te mogen begroeten!