QuiP Day - 16 juni 2018

Op 16 juni 2018 vindt de internationale QuiP-dag plaats.  Deze "Quilt in Public" dag heeft tot doel het patchwork en quilten bij het grote publiek meer bekend te maken, door samen met andere quilters op publieke plaatsen aan je quilt te werken en een woordje uitleg aan voorbijgangers te geven.

Laat ons weten waar jij je QuiP-dag organiseert!

Datum: 
16 juni 2018
Meer informatie : 

Hieronder al enkele plaatsen : 

Prov. Antwerpen 

Wijnegem: Tijdens de Contemplation expo van de groep van Monique Gilbert, in de kapel Agora van GC ’t Gasthuis een QuiP van 11 tot 17 uur.
Tunhoutsebaan 199, 2110 Wijnegem.  Iedereen welkom.

Antwerpen: Dit jaar zijn we natuurlijk weer van de partij, we quippen op 16 juni van 10 tot 16 uur en mogen weer in het MAS op de 8ste verdieping zitten.
(http://www.mas.be/nl klik op "praktische info en tickets" om te kijken hoe u het MAS kan bereiken, waar u uw auto kan parkeren enz.)

Om te weten hoeveel stoelen we moeten plaatsen moet u zich wel aanmelden voor 31/05 op dit mailadres: sommeke@hotmail.com met in de onderwerpregel : QUIP-dag en graag met de namen van alle quiltvriendinnen waar u een stoel voor reserveert! (Het aantal plaatsen is beperkt door het MAS). U kan uw eigen lunch en drank meebrengen maar er is ook mogelijkheid tot eten en drinken in het MAS of in de buurt. (Kijk onder "eten en drinken")

Prov. Limburg

Hasselt : Aan de winkel Mix-match en patch, St Truidersteenweg 67a.
Buiten voor de winkel is heel veel plaats om tafels, stoelen en parasolletjes te zetten en de straat is behoorlijk druk, dus de zichtbaarheid zal groot zijn! Koffie en cake à volonté, en bij slecht weer kunnen we binnen zitten. 

Tongeren : bilbiotheek van 10 tot 17 uur.

Prov. Vlaams-Brabant

Zoals vorig jaar kunnen we in de bibliotheek van Vilvoorde. Je kan de Patchmadammekes vervoegen voor het quilten in publiek. We naaien en quilten van 10 tot 15 uur. Iedereen is welkom!
Maar jullie kunnen ook terecht bij KVLV-Blanden. Gewoontegetrouw wordt er genaaid en gequilt tijdens de QUiP-day op het terras van de taverne "De Zoete Bron", M. Noëstraat 15 aan de "Zoete Waters" in Oud-Heverlee. Bij regenweer gaat het door in de inkomhal van de Roosenberg. Welkom van 14 tot 16.30 uur.
Wij hopen alvast op een zonnige dag.

Provincie Henegouwen

 Centre commercial Ville2 te Charleroi (143 Grand rue in 6000 Charleroi
tegenover de winkel Rituals)
Van 10 tot 19 uur. Meer informatie op tel.nr. 0471/023953 of carine.larek@hotmail.fr