National Patchwork Happening Edingen

Datum: 
3 oktober 2019 tot 6 oktober 2019
Openingsuren: 
van 10 tot 17 uur
Plaats: 
Kasteel & Acaciazaal Park van Edingen
Adres: 
ingang via Elisabethlaan
Inkom: 
leden en inwoners van Edingen : 4 €
niet-leden : 6 €
Meer informatie : 

Met de trein: vanuit Brussel rijden er op de weekdagen verschillende treinen per uur. De reis duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het weekend zijn er twee treinen per uur. Het station van Edingen ligt ongeveer op 10 minuten te voet van het park (ingang van het park bij de Sint-Niklaaskerk).
Met de bus: verschillende provincies organiseren een dagtrip naar Edingen (zie Nieuws uit de Provincies en Patchagenda QI2/2019).
Met de auto: Snelweg A8/E 429, afrit 26 Edingen, richting Edingen centrum.

Opgelet! In het centrum en rond het park heerst de blauwe zone. Vergeet niet je schijf te zetten en naar de verkeersborden te kijken.

Workshop "Jonge quilters" op zaterdag 5 oktober (gratis):
Ben je tussen 6 en 12 jaar oud en heb je zin om iets te maken met stofjes en naald en draad? Dan is deze workshop vast en zeker iets voor jou!
‘s Morgens van 10.30 tot 12 uur in het Nederlands onder leiding van Lia Flemings of in de namiddag in het Frans met Célia en Melissa, onze eigen Responsible Young Quilters. Wij zorgen voor het materiaal.
Wil je deelnemen? Schrijf je vóór 20 september 2019 in met het formulier dat je vindt op bladzijde 25 van de Quilt Info 2019/3. Breng de dag zelf wel een volwassene mee.

Meer informatie vind je in de Quilt Info 2019/3 vanaf blz. 23.